Sokszínű meglepetés anyák napjára

2024-05-01

A MOM Park Kártyával szabadon vásárolhat és élheti át a tavaszi zsongást, ami ilyenkor megtölt minket energiával, felszabadítja kreativitásunkat és megújulásra inspirál. Éppen ezért anyák napi meglepetésnek is tökéletes választás, hiszen kikapcsolódást és feltöltődést ajándékozhat vele azoknak, akik a legjobban megérdemlik.

A jó idő közeledtével mindennapos ruhatárunk is átalakul, előkerülhetnek a lengébb átmeneti darabok, dzsekik, tavaszi ruhák, de a szépségápolási rutinban is szükséges némi változtatás, hiszen a téli arckrémek helyét átveszik a könnyebb, vizesebb hidratálók, és még fontosabbá válik a fényvédelem. A MOM Park Kártyával bárki kényelmesen beszerezheti az új szezon alapkellékeit, ezért ajándéknak is tökéletes, hiszen a választás lehetőségét adja szerettei kezébe. Lepje meg vele édesanyját, vagy gyermekei anyját, ha néhány óra gondtalan énidőt ajándékozna neki!

Azok is örömüket lelhetik egy ilyen ajándékban, akik a lakberendezés és a dekorációk szerelmesei – számtalan inspiráció várja őket bevásárlóközpontunkban, hogy becsempészhessék otthonukba is a szezon frissességét! Egy csokor vágott virág, egy új dekorkellék a kávéasztalra vagy néhány textília, például a díszpárnahuzatok vagy a függönyök lecserélése például rögtön üde energiákkal tölti meg a tereket, és ehhez is minden beszerezhető a MOM Park Kártyával.

De talán a kikapcsolódás a legnagyobb ajándék – a kártya felhasználható több éttermünkben, a bowling teremben és a thai masszázs szalonban is!

További részletekért látogasson el a https://mompark.hu/mom-park-kartya oldalra!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!