Művészi virágok az öltözködésben

2024-05-01

A virágok nem mennek ki a divatból, akár a művészetről, akár az öltözködésről van szó. A MOM Park üzleteinek kollekcióiból káprázatosan nőiessé teheti megjelenését a virágos kiegészítőkkel és a hozzájuk illő alapdarabokkal.

Az idei trendekben a virágok printek, rátétek és áttört technikák formájában is feltűnnek. Ruhatárát tavaszra hangolhatja virágmintás és rózsás árnyalatú kiegészítőkkel, például a Michael Kors kistáskájával vagy a Furla kendőjével, de egy olyan texturált darab, mint a H&M miniszoknyája is elegáns csavart vihet megjelenésébe.

A szofisztikált, művészi benyomás megőrzéséhez a virágos minták mellé válasszon nőies, de letisztult alapdarabokat – az Intimissimi csipkés bodyját akár farmernadrággal is viselheti, a harmonikus végeredményt pedig a Karl Lagerfeld orgona árnyalatú zakójával teremtheti meg. Ha pedig szereti a különlegesebb ruhadarabokat, a Liu Jo műbőr, bőszárú nadrágja lehet új kedvence a szezonban, amely izgalmas kontrasztot képez a légiesen könnyű anyagokkal. 

Az ékszerek terén bátran válasszon statement darabokat, például az EVA REMENYI lógó fülbevalóját, amely modern hangulatot kölcsönöz az örök klasszikus virágos megjelenésnek.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!