Kulináris különlegesség: azori-szigeteki tejtermékek

2024-05-01

A tavaly októberben megnyílt BOCCA Gourmet Stories folyamatosan bővíti választékát, ezúttal karakteres ízű és tápanyagokban gazdag azori-szigeteki tejtermékek érkeztek kínálatukba.

Az üzlet immár több mint háromezer finomsággal várja a vásárlókat, kínálatukban egyaránt megtalálhatók a tészták, rizsek, édességek, kekszek, tea- és kávékülönlegességek, üdítők, fűszerek, szószok, krémek, pástétomok és konzervek, csemegepultjukból pedig különböző sajtok és felvágottak, valamint többféle antipasti kérhető. Sőt, már prémium alapanyagokból készült szendvicsek és hidegtálak is rendelhetőek náluk.
 
Termékkínálatuk most azori-szigeteki tejtermékekkel is gazdagodott: a szigetcsoport sós levegőjének, kellemes klímájának és rengeteg beépítetlen területének, valamint a szabadon hozzáférhető, őshonos növények egyedi keverékének köszönhetően az itt élő tehenek teje különlegesen finom és tápanyagokban is gazdag – nem véletlen, hogy a termékek hatalmas népszerűségnek örvendenek világszerte. A szigetek egyedülálló finomságai, a többféle pasztőrözött és pasztőrözetlen tej, a vajkülönlegességek, a sajtok és kakaók már elérhetőek a BOCCA Gourmet Stories-ban, a -1. szinten, a mozgólépcső mellett!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!