Egy pillanat…
 • Ikonikus napszemüvegek minden stílusban

  2016. 07. 29.

  Ahogy a gardróbunk minden darabja, a napszemüvegünk is árulkodik rólunk – akár a klasszikus vonalvezetést, az extravagáns, feltűnő dizájnt, vagy a vakító strasszokat kedveljük. Ha még nem találtad meg az igazán hozzád illő darabot, ami hosszú éveken át elkísérhet, a MOM Park Vision Express útmutatója segítségedre lehet. 

 • Add át magad az aktív pihenésnek!

  2016. 07. 22.

  A nyári szabadságok, hétvégék sokaknak az édes semmittevést jelentik, pedig ilyenkor igazán adott a lehetőség egy kis aktív kikapcsolódásra.   Fontos azonban, hogy, akár a hegyeket hódítanánk meg, akár a hullámokat szelnénk, ne induljunk útnak megfelelő felszerelés nélkül.  A MOM Park üzleteiben megtalálhatunk minden szükséges darabot, már csak a tökéletes társaságról és helyszínről kell gondoskodnunk. 

 • Signature: Funkcionalitás és elegancia ultravékony köntösben

  2016. 07. 15.

Hír

Édesítsd meg a kánikula napjait!

2016. 07. 08.

A gyakorlottabbak tudják, hogy a legnagyobb hőségben talán csak éjjel vagy a hajnali órákban lehet bekapcsolni a sütőt. Szerencsére azonban rengeteg sütés nélkül elkészíthető desszert közül válogathatunk. A MOM Park éttermei megosztották bombabiztos receptjeiket, hogy a forró nyári napokon se maradjunk édes élvezetek nélkül.

Hír

Legyél Te a medencés partik királynője!

2016. 07. 01.

A forró nyári napokon és éjszakákon nincs is jobb, mint egy hűsítő medencés vagy tóparti láblógatás a csajokkal és haverokkal, pláne, ha egy frissítő gyümölcsös koktél gondoskodik a folyadékpótlásról. A MOM Park tippjeinek segítségével két csobbanás között is minden szempár rád szegeződik majd.