Egy pillanat…
Hír

OPI Nail Box költözés

2014. 09. 15.

Megújult standdal várja a hölgyeket a Nail Box by OPI, kényelmesebb körülmények között, új helyen, az Alkotás szinten, a Telenor és a Vision Express közti folyosón

Hír

Szeptemberben is MOM Park Galéria

2014. 09. 03.

Vásárlóink megtisztelő érdeklődésére való tekintettel meghosszabbítjuk a MOM Park Galéria és a KUL Alapítvány közös kiállítását, mely az "Így érzem én, így láttok ti" címet viseli.

Hír

Elkezdődött a garázs felújítása

2014. 09. 03.

A MOM Park mélyparkolójának területén időszakos felújítási munkálatok zajlanak, ezért vásárlóink szíves türelmét és megértését kérjük a helyek számának átmeneti korlátozottsága, illetve a munkálatokkal járó esetleges kellemetlenségek miatt.

Akció

A divat Kék Madara

2014. 09. 03.

A Marc Cain "Blue Bird" kollekciója csupa játékosság, színes madár motívumok, strasszkövekből kivarrt bogárkák, szatén nadrágok és szoknyák, lezser buklé kabátok jellemzik, a krémszínek, a kék és az arany árnyalataiban. 

Hír

Kicsi, de lehetetlen nem észrevenni...

2014. 09. 02.

Egy nőnek sosem lehet elég táskája... És elegendő egyetlen pillantást vetni a Furla Metropolis mini bagjének őszi kollekciójára, hogy kijelentsük: egy igazi divat-ínyenc gardróbjából ez a modell sem hiányozhat!

Akció

Újra az iskolában

2014. 09. 01.

A tanuláshoz és a tanításhoz is nélkülözhetetlen segítség egy csúcsminőségű asztali számítógép vagy laptop, ezért az iCentre, a készlet erejéig, most 12 %-os kedvezményt biztosít a McBook-okra és az iMac-ekre.