Virágzó hangulat – megjelent a Park Magazin!

2024-04-11

A tavasz beköszöntét akkor érezzük igazán, amikor a szezon életteli, vidám hangulata a mindennapjainkba is beköltözik. Merítsen inspirációt a tavaszi szezonhoz a Park Magazin legfrissebb számából!

A magazin tavaszi trendkörképpel, szezonális kedvencekkel és rengeteg ötlettel várja az olvasókat, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki a napsütéses évszakokban rejlő lehetőségekből.

Hamarosan újra itt a Shopping Days, amelyre szintén felkészülhet az inspiráló divat-, szépség- és dekortippekkel, hogy magabiztosan és célirányosan használhassa fel kedvezményes kuponjait a MOM Parkban.

A hölgyek és az urak egyaránt találnak ötleteket ahhoz, hogy az új szezonban is makulátlan megjelenéssel élvezhessék a mindennapokat, legyen szó az öltözködésről, a szépségápolásról vagy a tökéletes illat felfedezéséről. A kulcsszó: virágzó elegancia!

Csempéssze otthonába a színpompás természet szépségeit, sőt akár igazi vidéki idillt teremthet maga körül a megfelelő kellékek beszerzésével – ehhez is mutatunk mesés darabokat!

Ismerje meg gasztronómiai egységeink új ajánlatait, amelyekben természetesen szezonális finomságok is helyet kapnak. Fedezze fel a nagyvilági reggelik hangulatát, az egészséges és tápláló ebédeket, vagy találja meg a legjobb helyszínt a baráti vacsorákhoz!

Keresse a Park Magazint üzleteinkben és a MOM Park Információs pultjánál, vagy digitális verzióban a weboldalunkon!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!