Újdonságok a BOCCA Gourmet Stories kínálatában

2024-03-11

Két új szolgáltatással bővült a BOCCA Gourmet Stories gourmet üzlet kínálata a MOM Parkban: egyéni igények alapján már elviteles szendvics- és hidegtálak, valamint szendvicsek összeállítását is vállalják.

Baráti összejövetelre, hosszúnak ígérkező szakmai megbeszélésre, vagy akár egy hétvégi családi vendégség során is jól jöhet egy hidegtál, amelyen sajtok, sonkák, felvágottak, olajbogyó-különlegességek és mártogatósok is helyet kapnak. Spórolja meg az elkészítéssel járó időt, és válassza a BOCCA Gourmet Stories ínyenc hidegtáljait!

A szendvics- és hidegtálakat három méretben készítik, és a vásárló igényei szerint állítják össze. Kérhető rá számos előétel-különlegesség, például olajbogyók vagy olajban eltett szardella, de a Falukrém kínálatából érkező szendvicskrémek, illetve a csemegepult több tucat sajt- és felvágott különlegessége közül is válogathatunk. Emellett a csemegepult finomságait igény szerint Szabi a pék bagettjeivel, ciabattáival és más péksüteményeivel is kiegészíthetjük. A telefonon vagy személyesen leadott rendelések a megbeszélt időpontban becsomagolva, elegáns fatálcán, hűtve várják a megrendelőt, a tálcák pedig a vásárlást követő 90 napon belül blokk ellenében visszaválthatók.

A BOCCA Gourmet Stories nemcsak a ráérős falatozásokra, de a rohanós mindennapokra is gondol:  az üzletben már akár egy-egy szendvics is vásárolható, kizárólag elvitelre. Az új szolgáltatás keretében a kiválasztott pékárut igény szerint töltik meg szendvicskrémmel, sajttal vagy felvágottal, majd a szendvicset biztonságosan becsomagolva viheti magával a vásárló.

Az új szolgáltatások a -1. szinten található BOCCA Gourmet Stories üzletében személyesen vagy telefonon rendelhetők meg nyitvatartási időben.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!