Tökéletes ajándék, ezernyi lehetőség

2024-03-05

Lepje meg szerelmét vagy hölgy családtagjait nőnapra a MOM Park Kártyával, amellyel ajándékozottja maga döntheti el mit választ a szépségcikkek, fashion termékek, éttermek és szórakozási lehetőségek közül – és ráadásként most nyereményjátékunkon is részt vehet!

Egy illatos, színpompás virágcsokor mindig kedves meglepetés nőnapon, de ha idén szeretne valami maradandóbbat is ajándékozni, rejtse el a virágok között a MOM Park Kártyát, és bízza a hölgyre a választást!

Ha kedvese, családtagja mindig örül egy új ruhának, divatüzleteink friss és változatos kínálatában biztosan talál a stílusához illő darabokat. Kísérje el a shopping körútra, és válasszák ki együtt a ruhatárának új ékeit! 

Ékszert ajándékozna, de nem tudja, mi illik legjobban a hölgyhöz? Erre az esetre is remek megoldás az 5 000-250 000 Ft közötti összeggel feltölthető kártya, hiszen az elfogadóhelyek között ékszerüzletet is találnak!

Szépségápolási termékeknek bármely korban örülnek a hölgyek, feltéve, ha igényeikhez illő kozmetikumokról van szó – bevásárlóközpontunkban hatalmas kínálat várja a női vásárlókat prémium minőségű hidratáló és anti-aging krémekből, dermokozmetikumokból, hajápoló készítményekből és sminktermékekből, így a legbölcsebb döntés, ha kezébe adja a válogatás lehetőségét.

A gasztronómia szerelmeseit is számtalan opció várja éttermeinkben, így akár egy kellemes vacsorarandevú is kerekedhet a nőnapi köszöntésből, amit hangulatos bowlingozás vagy mozizás követhet. 

Ha pedig a megajándékozott hölgy épp stresszes időszakot él át, egy relaxáló masszázsra is beválthatja ajándékkártyáját!

A MOM Park Kártyát a MOM Park több mint 30 üzletében fogadják el, így biztosan örömet szerez vele! 

Ráadásul most nyereményjátékkal is várjuk az új igénylőinket: kérje a MOM Park Kártyát március 28-ig a MOM Park Infopultjánál, töltse fel egy tetszőleges összeggel, hiszen három szerencsés nyertes 100 000 forintig visszanyerheti az első feltöltése értékét!

További részletekért látogasson el a https://mompark.hu/mom-park-kartya oldalra és a https://mompark.hu/nyeremenyjatek oldalra!
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!