Tetőtől talpig stílusos férfi szettek

2024-05-07

Egy megjelenésére adó férfi tudja, hogy a kulcs a részletekben rejlik. A MOM Park üzleteiben a mindennapokban nélkülözhetetlen alapdarabok mellett azokat a kiegészítőket is beszerezheti, amelyeken keresztül megmutathatja saját stílusát.

A minden alkalomra kész ruhatárban jól variálható nadrágok, ingek és pulóverek, valamint praktikus, az összképet tökéletesítő kiegészítők, napszemüvegek és táskák kapnak helyet.

A 4_skandinavia klasszikusai között minden korosztály megtalálja azt a nadrágot, amely egy magabiztosságot sugárzó outfit alapját adhatja, de érdemes itt körülnézni a kiegészítők között is, hiszen egy jól megválasztott nyakkendő és az öltözékhez passzoló zokni az igazán stílusos megjelenés kulcsai.

Egy fehér vagy világoskék ing szintén nélkülözhetetlen alapdarab, amit alkalomtól függően lehet formális vagy lazább szettben viselni. A GANT minőségi, szofisztikált darabokat kínál, amelyek időtálló klasszikusok, így nem lehet velük mellélőni. Egy elegáns kék Falconeri pulóverrel kombinálva tökéletes választás egy baráti találkozóra vagy esti vacsoraprogramra. 

Ha a nadrágot és a felsőt kiválasztottuk, érdemes ügyelni arra, hogy a részletek is emeljék az összképet. Egy sötét színű bőr sneaker bármilyen lazán elegáns szetthez illik – az ECCO kínálatában többféle fazon között válogathat, és biztos lehet a prémium minőségben. A zsebek teletömése helyett pedig érdemes egy stílusos férfitáskában magunkkal vinni a fontos kellékeket, például a kedvenc Optic World napszemüvegünket és Le Parfum illatunkat. 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!