Természetes szépség szolid csillogással

2024-04-15

A jó idő beköszöntével érdemes kicsit sminkünket is frissebbre, hamvasabbra hangolni, hogy természetes szépségünket emelje ki. A Douglas, a dm és a Bobbi Brown üzleteiben mindent megtalál, amire szüksége lehet ehhez!

Egy tavaszi, ragyogó smink alapját az egységes, de nem maszkszerű arcbőr adja. A nehéz, mindent elfedő alapozókkal szemben a Douglas Glow Skin Perfector BB krém fokozza bőre fényét, miközben természetes, friss hatást kelt. A bőrtökéletesítő krém alá ne felejtse el felvinni az Evital Gyógyszertár kínálatában is megtalálható Nuxe Super Serum szemkörnyékápolót, hiszen a szem alatti sötét karikák az egész arcot fakóvá, fáradttá tehetik.

Szépségének kiemelésére válasszon természetes árnyalatokat – a szezon legtrendibb színei a barna, a korall, a barack és a hamvas terrakotta, ezekből az arcra, a szájra és a szemhéjra is kerülhet. A Bobbi Brown Calypso Coral árnyalatú pirosítója például életteli, rózsás pírt ad az orcáknak, a One.Two.Free! Shine Bright ajakolaj pedig tökéletes választás a hétköznapokra, amikor visszafogottabb sminket szeretne készíteni.

Egy nude szemhéjpúder palettának minden nesszeszerben méltó helye van, hiszen segítségével szemsminkünket évszaktípusunkhoz és az alkalomhoz igazíthatjuk. A dm-ben kapható essence Nude paletta egészen világos és barackos, sötétebb árnyalatokat is tartalmaz, így szolid és erősebb smink készítésére is alkalmas. Frizuráját formázza készre percek alatt a Dyson Airstrait hajvasalójával, és indulhat is a ragyogó tavaszi nap!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!