Tavaszi divattippek a legfrissebb trendekből

2024-03-18

A tavaszi gardróbfrissítés előtt érdemes kicsit feltérképezni a legnagyobb divatmárkák kifutóit, hogy a MOM Park üzleteiből már azokat az alapdarabokat és kiegészítőket szerezhessük be, amikkel ebben a szezonban is naprakész lehet a ruhatárunk.

A könnyed, puha anyagból készült fehér felsők vagy pulóverek évek óta a tavaszi trendek visszatérői mind a női, mind a férfi divatban. Idén érdemes őket rétegezve vagy egy hangsúlyos övvel hordani – a GANT üzleteiben ehhez remek inspirációkat talál.

A fehér mellett a bézs, a jégkék és a világosbarna is divatos most, így a NUBU vagy a 4_skandinavia elegáns, semleges árnyalatai közül bátran válogathatunk. A legnagyobb tervezők kifutóin az úgynevezett color blocking is népszerű volt: az élénk színek párosításával és a nagy mintás, pöttyös anyagok viselésével üde tavaszi szetteket állíthatunk össze az Amnesia, a Liu Jo, az Elysées vagy a Falconeri üzleteiből. Emellett a natúr outfithez társított erős színek, például egy merész, piros blézer a Michael Kors kínálatából elegáns és stílusos választást jelent az idei szezonban. A semleges földszínek a férfiak tavaszi ruhatárában is helyet kaphatnak, ők a színkontrasztot egy zakóval vagy mellénnyel teremthetik meg.

A masnik, rojtok és virágos rátétek szintén népszerűek lesznek, ám ahhoz, hogy az összhatás nőies maradjon, és ne váljon kislányossá, ezeket a bájos kiegészítőket érdemes valamilyen elegáns, mégis merész alapdarabbal viselni, például a Karl Lagerfeld kínálatából.

Ami a részleteket illeti, a hangsúlyos gallérok, legyenek akár pulóveren, kabáton vagy mellényen, garantálják, hogy megjelenésünk a legfrissebb trendeket kövesse. A kiegészítőkben a fényes vagy texturált darabokat érdemes keresni – a Pandora ékszerei és a Furla táskái között rálelhet a stílusához legjobban illő modellekre, a könnyed anyagból készült tavaszi férfinadrágokat pedig egy texturált övvel teheti egyedivé.

Ha a tökéletes tavaszi szett összeállt, már csak a megfelelő cipőt kell megtalálni hozzá a MOHITO vagy az ECCO választékában: akik az aktuális trendeket követnék, a látványos platformok vagy a nyitott orrú lábbelik között találhatnak kedvükre valót, a férfiak pedig a letisztult teniszcipők között válogathatnak a sportos elegancia jegyében.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!