Reggeli finomságok minden ízlésre

2024-04-08

Akár édesen, akár sósan szereti a reggelit, a MOM Park gasztronómiai kínálatában mindig találhat kedvére való falatokat, amikkel jól indul a nap! 

Egy finom és tartalmas reggeli lendületet ad az előttünk álló naphoz, és a hangulatunkra is pozitív hatással van. Térjen be munka előtt a MOM Parkba, és vegyen magához egy tápláló finomságot, vagy fogyassza el helyben kedvenceit a ráérős reggeleken!

Tudja, mennyi minden kerülhet egy toastra? A Pan'ni kínálatában a legváltozatosabb feltétekkel kérheti: például krémes-vajas fehérbabbal, kapros lazac-rillette-tel, toszkán szalonnával, fodros kellel, cheddar sajttal, az édesszájúak pedig akár mákosgubás ízvilággal! Ha egy gazdag omlettre vágyik, az à table! konyháján frissen készítik el Önnek ízlése szerint sonkával, zöldségekkel, lazaccal, avokádóval vagy akár gombával. Érdemes megkóstolni a klasszikus francia briós vagy croissant reggeliket is!

A BRÓT by Villa Bagatelle pékműhelyéből a legkülönfélébb kézműves kenyerek és pékáruk közül válogathat – próbálja ki újdonságukat, a dán rozskenyeret, ami tele van egészséges magvakkal, és különféle feltétekkel gazdagítható kedve szerint!
Édesen szereti indítani napját? Ha végignéz az Angelo & A Flódnis vagy a Szamos Cukrászda pultjain, biztosan mosolyra görbülnek ajkai a mennyei finomságok láttán. Egy édes flódni, linzer vagy zserbó a legszürkébb reggeleket is bearanyozza! Ha pedig későbbre is készülne egy kis instant boldogsággal, válogasson az Anita Delicate prémium táblás csokoládéi közül.

Egy jó kávé átmelengeti egész lelkünket, és felébreszti fáradt elménket – a Coffee Lenoa kézműves kávéival igazi élmény a kávézás. Próbálja ki a mandulás cappuccino-t vagy a selymes Lenoa Latte-t! A Cserpes Tejivóban tejes finomságok széles választéka várja, amelyek biztosan feltöltik energiával. Az édes turmixok és joghurtok mellett péksütemények és szendvicsek között is válogathat. Munka előtt még vegyen magához egy vitamindús gyümölcs- vagy zöldségkoktélt a Fruitisimo bárjából!

Ha pedig az otthoni éléskamrát töltené fel prémium alapanyagokkal, amelyekből színes és tápláló reggeliket készíthet, a BOCCA Gourmet Stories hatalmas kínálatában mindent megtalálhat hozzá. Sőt, most már elvitelre is kérhet náluk szendvicseket, amelyeket igénye szerint töltenek meg szendvicskrémmel, sajttal vagy felvágottal.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!