Porszívózzon kényelmesen, halkan, hatékonyan

2024-05-07

Újítsa meg takarítási szokásait a Dyson V8TM vezeték nélküli porszívóval – a Dyson Demo Zone üzletében május 29-ig 30 000 Ft kedvezménnyel vásárolhatja meg!

A Dyson V8TM porszívó egy erős, sokoldalú és halk vezeték nélküli porszívó. Az áramvonalas légelvezetés és a nyitott cellás habszigetelés a motor köré irányítja a légáramot, ezzel csökkentve a zajt. Az erőteljes szívóhatásról a Dyson V8 digitális motor gondoskodik. Akár 110 000 fordulatszámon is képes működni, amely 115 Air Watt szívóerőt jelent, ezzel lehetővé téve otthona mélytisztítását. 

Az újratervezett hajszál-eltávolító Motorbar™ tisztítófej erőteljesen felszívja a port és a hajszálakat minden padlótípusról. A kemény nejlonsörték mélyen a szőnyegekbe és kárpitfelületekbe hatolnak, hogy eltávolítsák a makacs szennyeződéseket, a fekete antisztatikus szénszálas sörték pedig felszedik a port a kemény padlókról.

A Motorbar™ tisztítófejben található hajszál-eltávolító fésűs fogak automatikusan eltávolítják a hengerkefére porszívózás közben felcsavarodott haj -és szőrszálakat. Kisállatok mellé is hatékony megoldás. Nézze meg és próbálja ki a Dyson Demo Zone-ban, ha pedig elnyerte tetszését, május 29-ig 30 000 Ft kedvezménnyel vásárolhatja meg!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!