Nappali sminkből alkalmi, percek alatt

2024-03-03

A zsúfolt munkanapokon nem mindig van idő arra, hogy két esemény között teljesen új sminket készítsünk. Az alábbi tippekkel és szépségápolási üzleteink termékeivel azonban elég néhány lépés, hogy make-upájt mindig az alkalomhoz igazítsa.

Ha azt szeretné, hogy sminkje egész nap és az esti eseményen is kitartson, érdemes egy kicsit előre tervezni. A tiszta, hidratált bőrön tovább marad egységes az alapozó, ezért mindig az arcbőr megfelelő ápolásával kezdje rutinját. Ehhez professzionális termékeket talál az Yves RocherEvital Gyógyszertárban vagy Adrienne Feller természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumai között.

A megtisztított bőrre vigyen fel egy magas fedésű, hosszan tartó alapozót, majd emelje ki arccsontját egy bőrtónusához illő bronzosítóval. A szemhéjakra nappalra válasszon természetes, barackos árnyalatot, amin jól fog mutatni egy csillogó szemhéjpor, amikor visszafogott sminkjét alkalmivá alakítja. A rúzst bármikor felfrissíthetjük a nap folyamán, de ha nem szeretne ezzel foglalkozni, reggel használjon ajakradírt az egyenletesebb pigmenteloszlás érdekében, majd tegye tartóssá a végeredményt rúzsfixálóval! Ha pedig egy kis extra csillogást szeretne esti megjelenésében, legyen a táskájában egy színtelen szájfény, amit bármilyen árnyalatra felvihet. 

Az esti esemény előtt egy könnyed púderrel igazíthatja ki az alapozót ott, ahol szükséges, különösen a T-zónára koncentrálva. A csillogó szemhéjpúder és a szájfény felvitele után már csak egy kis pirosító kell az orcákra, hogy kipihentebbnek és frissebbnek tűnjön a nap végén is. A minőségi termékek elengedhetetlenek a hosszan tartó, szép eredményhez – ne bízza a véletlenre kifogástalan megjelenését, válassza ki kedvenceit a Müller, a Douglas, a dm és a Bobbi Brown kínálatából!

Utolsó simításként pedig egy fújás a Le Parfum egy egzotikus illatából, és akár a munkahelyéről is indulhat a esti programjára!
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!