Mutassa meg egyéni stílusát!

2024-03-03

Elegáns, sportos vagy sikkes? A MOM Park üzleteiben bármelyik stílushoz talál újdonságokat, és a divatmárkák változatos kínálatával saját egyéniségét is könnyedén belecsempészheti megjelenésébe.

Tavasszal még nagyobb teret engedhetünk kreativitásunknak, ami az öltözködésünket illeti, hiszen az átmeneti szettekben változatosan kombinálhatjuk a rétegeket, és megmutathatjuk stílusunk különböző oldalait.

Ha egy vacsorára vagy egy munkatárgyalásra készülve elegáns szettet szeretne összeállítani, a tavaszi évszakban érdemes könnyű, természetes anyagokból készült ruhákat keresnie. A selyem, a len vagy a csipke bájos és nőies megjelenést kölcsönöz viselőjének, de a smart casual stílust követve egy farmernadrággal és egy magassarkú szandállal is alkalmi outfitet alkothatunk. Fedezze fel a GANT kínálatát, és válogasson a különleges anyagú, mintájú darabok között, amelyek egyéni stílusa hangsúlyozásában is segítségére lesznek!

A rohanós hétköznapokra érdemes kényelmes, sportos ruházatot választani, ám ebben az esetben sem kell lemondani a stílusról. A NUBU letisztult, minimalista darabjai közül könnyedén összeválogathatja a praktikus, mégis kifinomult szettek alapjait, az ECCO prémium és divatos lábbelijei pedig minden lépését pehelykönnyűvé teszik.

Szeret sikkesen megjelenni, bármi legyen is az alkalom? Egy kényelmes, mégis elegáns szövetnadrág rengeteg lehetőséget rejt az urban chic stílushoz, hiszen viselhetjük kötött pulóverrel vagy inggel, edzőcipővel vagy magassarkúval, és saját személyiségünkhöz hangolhatjuk egy jól megválasztott táskával és különböző kiegészítőkkel. Az Amnesia új kollekcióiból lehengerlő szetteket állíthat össze, amelyekkel kitűnhet a tömegből és kifejezheti egyéniségét.

Stílusát a változatos kiegészítőkkel teheti teljessé: a sportosabb öltözetbe is csempészhetünk leheletnyi sikket néhány minimalista ékszerrel, az urban chic esetében pedig a lezser ruhák és a feltűnő statement darabok kontrasztja teszi izgalmassá az összhatást, így bátran válasszon különleges kivitelű nyakláncokat vagy fülbevalókat. A Pandora gyönyörű ékszerei között biztosan megtalálja a szettjeihez legjobban illőket!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!