Must have termékek a férfi neszesszerben

2024-04-22

A férfi szépségápolásról kevesebb szó esik, pedig ma már számtalan kozmetikum készül kimondottan az ő igényeikre szabva. Bevásárlóközpontunkban a hölgyek és az urak is megtalálnak mindent, amivel igényes és ápolt lehet megjelenésük a hét minden napján.

Az alap szépségápoló termékek beszerzésével a reggeli készülődés olyan rituálévá válhat, ami egész napra megalapozza önbizalmát.

A napindító tusoláshoz válasszon egy kellemes illatú terméket, amelytől rögtön jobb kedve lesz – az Yves Rocher minőségi sampon-tusfürdői már egy párperces zuhanyzással is segítenek a gyors felfrissülésben, ami után lendülettel kezdheti meg szépségápolási rutinját.

Az arctisztításhoz érdemes külön terméket használni, amely kíméletes a bőrhöz – próbálja ki az Arioso kínálatában található szappanokat, amelyek használata egyszerű, ráadásul értékes ásványi anyagokat és termálvizet tartalmaznak, így nemcsak megtisztítják, de ápolják is a bőrt.

A borotválkozáshoz használt termékek kulcsfontosságúak a kifogástalan eredmény elérésében, és ha megtalálja a tökéletes eszközöket, többé nem akar majd lemondani róluk. A Müller borotvapamacsával például sokkal egyenletesebben vihető fel a borotvahab, mint a kezünkkel, és így lényegesen könnyebbé és gyorsabbá válik a szőrtelenítés. A szakáll és a haj ápolásához, formázásához jó, ha mindig kéznél van egy kis fésű és egy könnyen kezelhető pomádé – válassza ki az igényeihez illő termékeket a dm polcairól és a Barber Shop kínálatából!

Ha pedig valódi spa élménnyé varázsolná a reggeli készülődést, gyújtson meg egy kellemes, például tölgyfa illatú gyertyát a fürdőszobában a Le Parfum kínálatából!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!