Miből áll a tökéletes férfi szett?

2024-03-26

Sokan azt gondolják, a férfiak számára kevesebb a lehetőség, ha öltözködésről van szó – a MOM Park üzleteinek kínálatából azonban kiderül, ők is megtalálhatják azokat az alapdarabokat és kiegészítőket, amikből összeállíthatják a stílusukhoz illő tökéletes szettet.

A tökéletes férfi outfit összeállítását érdemes az alapdarabok kiválasztásával kezdeni. Attól függően, hogy elegánsabb vagy kicsit lazább megjelenésre vágyunk, egy jó szabású, sötétebb árnyalatú farmerrel vagy egy semleges színű tweed nadrággal nem lehet hibázni. A fehér vagy világos ingek szinte bármivel kombinálhatóak, ezért egy-egy ilyen darab sem hiányozhat a férfi gardróbból. Az átmeneti szezonban egy vékonyabb kötött pulóverrel is tökéletesíthetjük szettünket, amelyből idén bátran válasszunk élénkebb színeket. A 4_skandinavia több márkát felvonultató üzletében vagy a GANT, a Falconeri és a Reserved kínálatában válogatva lépésről lépésre összeállíthatja stílusos outfitjét.

A városi elegancia kicsit megengedőbb a formális stílusnál, éppen ezért a mindennapokban praktikus választás lehet – üzleti megbeszélésre, baráti találkozóra és romantikus vacsorára is alkalmas összeállításokat alkothatunk, amelyekben egész nap komfortosan érezhetjük magunkat. Ehhez egy visszafogott fazonú, egyszínű sportcipőt érdemes viselni, amely a farmer- és szövetnadrágokhoz egyaránt illik. Az ECCO prémium minőségű darabjai között hosszú távra találhat magának kedvenceket, amelyek gondoskodnak stílusos lépteiről a hétköznapokban.

A napsütéses évszak beköszöntével pedig egy divatos napszemüveggel teheti teljessé szettjét, amit beszerezhet az Optic World hatalmas választékából. Érdemes különböző árnyalatú kereteket választani, amiket hozzáigazíthatunk a többi kiegészítőhöz – például a táskához, cipőhöz vagy kalaphoz –, hogy egész megjelenésünk egységes képet mutasson.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!