Izgalmas körutazás Kappadókiában

2024-04-08

Ha kedveli a városnézős, helyi történelemmel fűszerezett nyaralásokat, ismerje meg a Vista Kappadókiába szervezett körutazását, amely rengeteg izgalmas pillanattal és emlékkel kecsegtet! 

Kappadókia telis-tele van látnivalókkal: a kőtornyok, a barlanglakások és a templomok mellett a lélegzetelállító hőlégballonos túráiról is híres ez a terület, amelynek kipróbálására természetesen lehetősége lesz a résztvevőknek.

Az egyhetes körutazás Antalyából indul: az első állomás Konya, ahol a 13. századi költő emlékére állított Mevlana Nemzeti Múzeumot tekinthetik meg, majd meglátogatják Kappadókia híres templomait, úgy mint az Elmali, a Nagy Szent Vazul, a Barbara, a Vilanli, a Carikli és a Tokali templom. Ezután Urgup városát veszik célba, ahol a török hagyományos építészeti remekeket, valamint a város környékén található, „tündérkéménynek” nevezett különleges természeti képződményeket lehet megtekinteni.

Amennyiben szívesen csatlakozna ehhez az izgalmas körúthoz, látogasson el bővebb információért a -1. szinten található Vista Utazási Irodába!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!