Húsvéti móka a MOM Játszóházban

2024-03-18

Készüljenek a húsvéti ünnepekre egy hatalmas családi kalanddal: idén is várja a kicsiket és szüleiket Buda gyermekoázisa, a MOMJátszó dzsungel és Harimau tigris! 

Március 22-én pénteken 10 órától indul a fergeteges tojáskeresgélős, pingálós, gyurmázós és nyuszidíszkészítős nap a MOM Játszóházban.

Reggel Leila vár mindenkit a húsvéti készülődéssel és a külön erre az alkalomra épített nyúlüreg akadálypályával a tornateremben. Eközben bárki betérhet egy kis táncra és éneklésre a különteremben működő mini-discoba, ahol délután kiégethető és hazavihető csecsebecséket lehet majd formázni, színezni, festeni és ragasztani.

Napközben pedig minden munkatársunk azon lesz, hogy mindig megfelelő mennyiségű aranytojás legyen elrejtve, amelyeket a szerencsés megtalálók a recepción ajándékra cserélhetnek. És mielőtt véget érne a nap, késő délután lehull a húsvéti tojások színkavalkádját idéző lufieső a színpadnál – érdemes lesz figyelni, ugyanis a lufik között lesz egyetlen egy darab, amely értékes nyereményt rejt! Aki pedig locsolóverset mond belépéskor, külön meglepetésben részesül!

Vegyék fel a nyúlcipőt, és irány a MOM Játszóház idén is!

A rendezvény a normál díjszabású jegyekkel látogatható, nem szükséges előregisztrálni. A szervező a programváltozás és beléptetés jogát a házirendnek megfelelően fenntartja.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!